.

.

USB Autós Töltő[2-Pack],Bralon 24W/4.8 EGY Gyors Autós Töltő Kompatibilis Telefon 12(Pro Max)/12 mini/11 Pro Max/Xs/Xs max/Xr/X/8,G.

USB Autós Töltő[2-Pack],Bralon 24W/4.8 EGY Gyors Autós Töltő Kompatibilis Telefon 12(Pro Max)/12 mini/11 Pro Max/Xs/Xs max/Xr/X/8,G.

HUF 1200.15

Összeg
Készleten

[Hatékony Töltés] : Tripla usb szivargyújtó adapter lehetővé teszi díj három eszközök egyidejű teljes sebességgel 2.4. minden USB-porthoz, illetve a teljes hatalom 4.8 A. működik az összes USB-alapú eszközök. [Többszörös Biztonsági] : Ez több elleni védelem túlfeszültség,túláram,túltöltés, túlmelegedés, valamint a magas hőmérséklet a biztonsági őr, hogy a készülékek. [Univerzális Kompatibilitási] : Működik az összes USB-alapú eszközök, beleértve a szinte minden okostelefonok & tabletta,videó játékok, irányítók, hatalommal bankok, sport óra, stb. [Elegáns LED] : a LED jelzőfény be a port, ez megfelelő az ön számára, hogy megtalálja az autós töltőt a sötétség, élvezze a biztonságos vezetést. [Mit kapsz] : vedd meg most lesz 2 24 W 4.8 3 USB port nagysebességű autós töltő, megváltoztatni a felelős.Mi biztosítja a legjobb szolgáltatás összes idő.Gyors Töltés az Intelligens Eszközök : Bralon gyors autós töltő Intelligens Töltési Technológia automatikusan azonosítja az egyedi töltés követelmény a készülékek csatlakoztatása.Amikor Díj többszörös eszközök, mint például okostelefonok, táblagépek, GPS navigációs készülékek egyidejűleg ez a hihetetlenül erős 24 W tripla USB autós töltő, minden USB töltő port szállít pontosan a megfelelő mennyiségű energiát, hogy megfeleljen a készülékek kell.Multi-Védő biztonsági rendszer prémium minőségű áramkör teljesen védelem a készülékek.24 W Hatalmas Teljesítmény : Egy töltő, 3 dedikált USB-portokat.Csatlakoztassa a 3 USB autós töltő egy fel nem használt szivargyújtóba az autó viszont 3 erős töltés USB portok.Lehetővé teszi, hogy töltse 3 eszközök teljes sebességgel.Széles körben Kompatibilis : Kompatibilis az összes USB-alapú eszközök, beleértve a szinte minden okostelefonok & tabletta,videó játékok, irányítók, hatalommal bankok, sport óra, stb.A LED-Jelzőfény : A LED-kijelző segítségével mondja meg első pillantásra, hogy a töltő sikeresen connectet egy áramforráshoz vagy nem, így töltheti az eszközök, amikor akarsz.

Jellemzők

Termékek a kategóriában