.

.

Haj Tartsd Zár Spray, Természetes, Kényelmes, Haj Megvastagodása Permetező Hordozható Haj Szál Haj Elvesztése Haza(Sötét barna)

Haj Tartsd Zár Spray, Természetes, Kényelmes, Haj Megvastagodása Permetező Hordozható Haj Szál Haj Elvesztése Haza(Sötét barna)

HUF 1686.15

Összeg
Készleten

KÉNYELMESEBB : Összehasonlítva a hagyományos paróka, több természetes és kényelmesebb.TERMÉSZETES NÖVÉNYI KIVONATOK : a természetes növényi kivonatok, amelyek biztonságos, egészségügyi használni, anélkül, hogy irritációt.VASTAGABB GYORSAN A 30 MÁSODPERC : lehet, hogy a haj vastagabb gyorsan, 30 másodperc, nagyon kényelmes használni.KÉNYELMES, TISZTA : nem marad ruházat, valamint blokkolja a pórusokat is könnyű, kényelmes, tiszta.A LEGJOBB AJÁNDÉK : A hajat fúvóka lehet egy nagy ajándék, ha a barátok vagy családtagok akarom, hogy egy vastagabb kötetet.Lehet, hogy te mit akarsz, válaszd ki, nem fog csalódni.Leírás : Ez a termék természetes növényi kivonatok, amelyek biztonságos, egészségügyi használni, anélkül, hogy irritációt.Lehet, hogy a haj vastagabb gyorsan 30 másodperc múlva, illetve a hatás természetes, mint a valódi haj, hosszú élettartamú minden nap.Mi több, nem marad ruházat, valamint blokkolja a pórusokat is könnyű, kényelmes, tiszta.Ilyen csodálatos árut, csak hozd haza!Jellemzők : 1. A természetes növényi kivonatok, amelyek biztonságos, egészségügyi használni, anélkül, hogy irritációt. 2. Lehet, hogy a haj vastagabb gyorsan, 30 másodperc, nagyon kényelmes használni.3. A hatás természetes, mint a valódi haj, hosszú élettartamú minden nap.4. Összehasonlítva a hagyományos paróka, több természetes és kényelmesebb.5. Nem marad ruházat, valamint blokkolja a pórusokat is könnyű, kényelmes, tiszta.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Haj Fiber Ingredient : Természetes Növényi Extracts Optional Szín : Fekete, sötétbarna, Közepes Barna, Világos Barna, Közép Szőke, Világos Szőke, Szürke, Fehér, Auburn Content : 25g Package Súly : Kb. 95g Package Tartalmazza : 1 x Hajat Csak.

Jellemzők

  :
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Fiber
Ingredient:
Natural Plant Extracts
Optional Color:
Black, Dark Brown, Medium Brown, Light Brown, Medium Blonde, Light Blonde, Gray, White, Auburn
Content:
25g
Package Weight:
Approx. 95g
Package Included:
 
1 x Hair Fiber Only :

Termékek a kategóriában