.

.

YUNR Éjszakai Fény Sarokban állólámpa - RGB Szín Változó Hangulat Világítás, Szabályozható LED-Modern állólámpa Távoli, RGB Szín Változó

YUNR Éjszakai Fény Sarokban állólámpa - RGB Szín Változó Hangulat Világítás, Szabályozható LED-Modern állólámpa Távoli, RGB Szín Változó

HUF 9448.65

Összeg
Készleten

❤Színes világítási effektek : a különböző tiszta színek hat a zene, a ritmus hatása, hogy a tér teljes, a vitalitás.A sarokban állólámpa beépített magas minőségű RGB LED bar, amely képes megjeleníteni élénk fények, majd hozzon létre egy új hangulatot a nappaliban, hálószobában. ❤Érzékeny távoli vezérlés : Intuitív érintőképernyős távirányító, könnyen használható, a maximális kontroll a távolság 20 méter.Akkor érintse meg a vezérlő, hogy a fényerő, szín, hatás, valamint a sebesség paraméterek, mint szükséges. ❤Zenei ritmus funkció : automatikusan felismeri a zene, használja környezeti zajcsökkentő technológia, automatikusan kivonat a zene, a dallam, a fény impulzusok a zene, a ritmus, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a vizuálisan a gyönyörű dallam. ❤Könnyen telepíthető a boltban : A sarki lámpa álló lámpa tartó, amely 3 részből a lámpa.A telepítés nagyon kényelmes, a bázis rögzített csavarok, majd a lámpák vágták össze a használati utasítás szerint.Ha kell vinni, ha kimegy, akkor is könnyen szétszerelhető. ❤Hosszú élettartam : A kiváló minőség miatt a termék stabil, tartós, a LED lámpa gyöngy van egy élettartama akár 50.000 óra.Ha nem elégedett a lámpát, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi lesz az ön számára kielégítő megoldást 24 órán belül.Nem számít, hogy milyen dekoráció az otthoni, egyszerű stílus, dekoratív padló lámpák alkalmasak a haza.Lehet, hogy a padlón a lámpa a játék szoba, nappali, vagy ahova akarod.Tulajdonságok : 1. Színes fények, 358 fényhatások-RGB sarokban emelet fények különböző hangulatok, hangulatok, a változó hatást. 358 féle világítási hatások érhetők el, a megvilágítás hatása lehet változtatni, aszerint, hogy különböző jelenetek.2. Válasszon a különböző színek érintés, bárhol, bármikor.Könnyen beállíthatja a fényerő, szín, vagy a megvilágítás hatása a távolság.A maximális üzemi távolság 98.4 méter.3. A termékek telepítve vannak szakaszok, ami nagyon kényelmes telepítés.Leírni : Termék Neve : Zene Melody Light Product szín : silver Luminous szín : Symphony Product vonal hossza : 1.5 MProduct méret : 1.22 méter high Color doboz méret : 433*153*67mm Power ellátás : 10 WVoltage pedig áram : 5 V/2 APower ellátási mód : DC interface Product anyag : alumínium ötvözet+PC+ABSProduct súly : 1.8 kg Package Tartalmazza : 1*light1*Távoli control1*Utasítást.

Jellemzők

1. Colorful lights and 358 light effects-RGB corner floor lights create different moods and moods with ever-changing effects. 358 kinds of lighting effects are available, and the lighting effects can be changed according to different scenes. :
2. Choose from a variety of colors with finger touch anytime, anywhere. You can easily adjust the brightness, color or lighting effects from a distance. The maximum working distance is 98.4 feet. :
3. Our products are installed in sections, which is very convenient for installation. :
Describe:
Product Name:
Music Melody Light
Product color:
silver
Luminous color:
Symphony
Product line length:
1.5M
Product size:
1.22 meters high
Color box size:
433*153*67mm
Power supply:
10W
Voltage and current:
5V/2A
Power supply mode:
DC interface
Product material:
aluminum alloy+PC+ABS
Product weight:
1.8kg
Package Included:
1*light :
1*​​Remote control :
1*Instruction :

Termékek a kategóriában