.

.

(12 hüvelyk, 3 Csomag) Nagy, Magas Átlátszó / Áttetsző Torta Doboz. Pékség, Tárolás, Szállítás ( Fuvarozó ), illetve Megjeleníteni.

(12 hüvelyk, 3 Csomag) Nagy, Magas Átlátszó / Áttetsző Torta Doboz. Pékség, Tárolás, Szállítás ( Fuvarozó ), illetve Megjeleníteni.

HUF 2698.65

Összeg
Készleten

NAGY ELLENÁLLÓ - 3 Doboz méret 11,9" L , 11,9" W 10" H. Lehet felhasználni, több alkalommal.Tökéletes 8 10 hüvelykes sütemények.Sok a sütemények egy jó réteg cukormáz, ami növeli az átmérője a tortát.A 12-es dobozt a cukormázat nem érinti az oldalán a csomag a szállítás során, valamint szebb, vizuálisan.ELŐRE ÖSSZEÁLLÍTOTT - A doboz a csomagolás készült, különösen, elkerüli a problémák a szállítás során.Az alap, fedezet már előre összeszerelt, csak távolítsa el a védőfóliát, majd össze a műanyag része, amely rendkívül egyszerű.INGYENES SZALAGOK - 3 szalagok tartalmazza a készlet.A csomagolás nem teljes anélkül, hogy egy szalagot.Ezzel a csomagolás sokkal több, szép, elegáns.TÁROLÁS, SZÁLLÍTÁS, VALAMINT KIJELZŐ - Többcélú funkció.Nem csak a magas minőségű élelmiszeripari torta doboz, hanem egy vizuálisan gyönyörű díszdobozban.Ez is egy jó választás, kezében kis méretű játékok, virág vagy csoki az ajándék, vagy lehet használni, mint egy tároló doboz, porálló, illetve vízhatlan, könnyen összecsukható, elhelyezett, ha nem használja.PÉNZT VISSZA - Ha bármilyen okból nem 100% - ig elégedett a termékkel, akkor visszatérítjük a pénzét.Nem teszek fel kérdéseket.

Jellemzők

Termékek a kategóriában