.

.

Borbély Víz Permetező Gyakorlati Mini Újratölthető Hajápoló Spray Palackot Tartós, Gyönyörű a Borbélyok a Háztartási Kényelmes(Átlátszó)

Borbély Víz Permetező Gyakorlati Mini Újratölthető Hajápoló Spray Palackot Tartós, Gyönyörű a Borbélyok a Háztartási Kényelmes(Átlátszó)

HUF 6844.50

Összeg
Készleten

A jól lezárt fúvóka spray ki jól, sőt a köd, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlás, a víz vagy hajápolás megoldás.A jól lezárt fúvóka spray ki jól, sőt a köd, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlás, a víz vagy hajápolás megoldás.Ez is lehet használni, hogy a víz a virágok, vagy a takarítás, kényelmesen használható.Kiváló minőségű PET anyag, környezetbarát, gyakorlati, valamint a hosszú ideje használja.Alkalmas mind a szakmai fodrászat, illetve otthoni használatra.Kompakt, finom, könnyű használat.Skála kialakítása a palack jobban irányítani a haj mennyiségét.Jellemzők : 1. Kiváló minőségű PET anyag, környezetbarát, gyakorlati, valamint a hosszú ideje használja.2. A wellsealed fúvóka spray ki jól, sőt a köd, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlás, a víz vagy hajápolás megoldás.3. Ez is lehet használni, hogy a víz a virágok, vagy a takarítás, kényelmesen használható.4. Skála kialakítása a palack jobban irányítani a haj mennyiségét.5. Alkalmas mind a szakmai fodrászat, illetve otthoni használatra.Kompakt, finom, könnyű használat.Specifikáció : Elem Típus : Fodrászat Spray Bottle Material : PETOptional Szín : Áttetsző, Lila, Barna, Blue Function : Hajformázó Tool Package Lista : 1 * Fodrászat Spray Palackot.

Jellemzők

Termékek a kategóriában